Ik moest wat dingen in mijn leven opruimen en harmoniseren.
Op internet vond ik Nicolien en daar heb ik geen spijt van gehad.
Ze is rustig en stelt je helemaal op je gemak.
De regressietherapie die ik volgde  heeft me veel gebracht.
Ze neemt alle tijd en stemt heel goed af.
Ik ben haar dankbaar en mezelf omdat ik het ben aangegaan.
Man,71 jaar. maar jong van hart.


Voor een geslaagde zielsherinnering zijn een aantal voorwaarden nodig. Allereerst dat je weet dat je een ziel hebt en dat je vertrouwen hebt c.q. je kunt geven aan diegene die de sessie doet.

De sessie bij Nicolien was niet alleen liefdevol en ontspannen maar ook succesvol. Vooraf had ik geen idee wat ik kon verwachten. Ik ging met mijn volledige bewustzijn echt terug naar mijn vorig leven. Dat lijkt tegenstrijdig maar is het niet. Je weet gewoon dat je bewust ervaart. Wat ik eraan heb gehad is dat ik, wat ik al voorvoelde ,nu weet wat ik in mijn vorige leven heb gedaan en waarom mijn leven is zoals het is. Mijn huidige leven is eenvoudig gesteld een doortrekking op mijn vorige leven. De opbrengst is dat ik meer bewuster leef, doelgerichter dat doe wat overeenkomt met mijn levenspad.

Man, 65 jaar

 

Dank je wel Nicolien, je hebt mij met je sessies goed op weg geholpen. Je hebt me inzichten gegeven over mijn vorige levens en tijdens de sessies heb ik (on)gewenste zaken kunnen uitwisselen waar ze horen. Hierdoor kan ik mijzelf vrijer bewegen in het leven nu. Ik heb veel meer energie gekregen doordat ik niet meer oude wonden hoef mee te torsen………Ik ben me door de sessies bewust geworden van paden die mijn ziel heeft gelopen en kan er dus nu met mildheid naar kijken, het hoort bij mij, het is van mij. En als je deze stukken hebt aangeraakt en uitgewisseld, kun je door zonder die belemmeringen van toen……..Een prachtige en zeer nuttige ervaring! Ik gun het iedereen!!
Nogmaals dank voor je begeleiding hierin.
Vrouw, 54 jaar